Aktviteter

RUFS er et sted hvor du skal bo i en periode i livet ditt. Selv om dette ikke er ditt opprinnelige hjem med egen familie, skal vi sammen forsøke å leve som en " familie" hvor vi må forholde oss til hverandre på en god måte. Man utvikler vennskap, kanskje man i perioder blir uvenner med hverandre, men vi lærer av dette og alle har et ansvar for å gjøre sitt beste ut av situasjonen. Dette er noe som vi stadig må minne hverandre på, både de voksne og du som beboer.

Vi skal leve mest mulig som en " familie". Det vil si at vi foretar oss det samme som man gjør i vanlige hjem. Vi lager mat sammen, ser på tv, spiller forskjellige spill, drar på cafeèr, reiser på turer, hører på musikk etc. Vi skal også holde hus og orden i hjemmet. Alle får sitt ansvar og områder man skal holde orden på. 

Vi oppfordrer deg til å være delaktige i det som skjer utafor RUFS. Dette kan være det å møte venner, delta på organiserte trening- eller andre hobbyrelaterte aktiviteter.

Vi som arbeider på RUFS har ofte egne interesser som vi ønsker å innvitere deg med på. Noen av oss kjører motocross, noen driver med dykking og fjellklatring, mange trener og noen spiller i band.  Det er mye vi kan finne på hvis man er åpne for det.